Annons

BoIS jagar första segern

Landskrona BoIS ligger sist i den haltande tabellen i Superettan och vikten av årets första seger, när BoIS ikväll möter Degerfors på bortaplan, kan inte nog betonas. Seger innebär en klättring på fyra placeringar och förlust eller oavgjort gör att laget parkerar på jumboplatsen efter fem omgångar.

Klockan 19.00 blåser domare Per Melin från Solna igång BoIS viktiga bortamatch mot Degerfors på Stora Valla. Degerfors tog sin första trepoängare i den senaste omgången då man besegrade Ängelholm på bortaplan medan BoIS fortfarande står utan någon seger.
Bland de tidigare skadade spelarna är Mårten Nordbeck, Rasmus Alm och Surprise Ralani tillbaka. Däremot saknas Daniel Jarl, som på träningen i går delvis slog upp sin skada, samt William Kvist, som är sjuk. Noterbart är också att målvakten Niclas Uddenäs är avstängd efter att ha blivit utvisad senast och han ersätts av Amr Kadourra. På bänken mot Degerfors sitter juniormålvakten Kevin Ahlin.
– Vårt mål är givetvis att ta tre poäng och jag tror vi har stora möjligheter till det. Grabbarna gjorde en fin prestation sist och liksom mot Varberg räknar vi med att inleda med två forwards. I den här matchen måste vi förstås undvika utvisningar för att kunna spela som vi vill, säger assisterande tränare Rossi Eterovic på klubbens hemsida.

Annons
 

Följande spelare är tillgängliga för spel mot Degerfors:
Amr Kaddoura, Kevin Ahlin, Martin Rudolfsson, Johnny Lundberg, Philip Andersson, Enis Ahmetovic, Mårten Nordbeck, Christoffer Tapper Holter, Andreas Dahl, Paul Torres, Erik Andersson, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, Surprise Ralani, Andrew Stadler, Niclas Rönne, Kim Persson, Cimon Lydén.

Efter matchen åker truppen till Örebro för övernattning och dagen efter styrs kosan norrut då BoIS ska möta Östersund på lördag. Cheikhj Sarr och Niklas Uddenäs tillkommer i truppen till matchen mot Östersund. Dessutom är nyförvärvet från Ghana, Karim Sadat, med på resan.
– Han har ännu inte fått sitt tillstånd, men det kan han ju eventuellt få de närmaste dagarna. I vilket fall som helst får han här en chans att lära känna sina lagkamrater, säger Rossi Eterovic.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser