Annons

Tamt Asmundtorp föll mot Gantofta IF

Asmundtorp IF som senast spelade oavgjort mot Glumslöv var förhandstippade mot jumbon Gantofta då de möttes i helgen. Dock skulle Gantofta gå som segrare i denna match efter ett straffmål. Båda lagen startade bra och det var verkligen krig om varenda boll.

Gantofta var strået hungrigare än borta laget och vann fler närkamper. Asmundtorp i sin tur fick inte alls ordning på sitt spel utan såg mest trötta och sega ut. Trots allt skapade båda lag chanser framåt. Dock lyckas ingen få in några bollar innan paus.
I andra halvlek var det Gantofta som startade bäst. Asmundtorp gjorde Gantofta bra genom att ge bort många bollar. Inte helt orättvis gav det utdelning då hemmalaget blev tilldömda en korrekt straffspark som de förvaltade till en ledning 1-0. Detta gav Gantofta kraft framåt och de spelade med bättre självförtroende i resten av matchen.

Annons
 

– Detta är helt klart den sämsta insatsen vi gjort sen jag kom till föreningen. Jag är riktigt besviken och smått förbannad på spelarna som inte visar mer inställning till varandra. Det går inte och komma med kudden kvar på kinden till samlingarna utan var och en som spelare får rannsaka sig själv och se till att prioritera matcherna och träningarna framöver. Annars lär vi blir ett lag som får kriga för att hålla oss kvar, dundrar Johan Paulsson, tränare Asmundtorp.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser