Annons

IK Wormos F15 tjejer trögstartar på Exan

IK Wormo’s F99/00-lag har fina meriter. Inte minst efter att de vann Wormocupen 2011. Säsongsstarten i år har dock inte varit lika framgångsrik efter några enstaka matcher. I söndagens match mot Råå IF/Ramlösa Södra IF tog Wormo en tidig ledning genom Sanna Daglawy’s välplacerade långskott. Men Råå/Ramlösa arbetade sig in i matchen och tog över kommandot och hade bra skärpa i avsluten, vilket resulterade i flera mål. Wormo visade stundtals upp en bra dominans på mittfältet, men kom aldrig till några vassa avslut då laget inte skapade luckor genom djupledslöpningar. – Vi är ett bra lag och kan så mycket bättre än det vi har presterat i de inledande matcherna. Vi har flera nya spelare i laget och det måste få ta lite tid innan vi hamnar rätt med positioner och spelsystem. Ge oss lite tid och med lite mer självförtroende i laget så kommer framgångarna som ett brev på posten. Vi behöver träna mer på att bli snabbare vid spelvändningar och få med oss hela laget i ett offensivt spel, säger Stefan Andersson, tränare för Wormotjejerna.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser