Annons

30-tal lyssnade på föredrag om EU och Östeuropa

En av Sveriges ledande Rysslandsexperter, Henrik Hallgren, ordförande för organisationen Forum Eurasien, föreläste för ett 30-tal åhörare på Landskrona stadsbibliotek på måndagen. Föreläsningen handlade om EU:s östliga partnerskap med fokus på den nuvarande situationen i Ukraina. Dessutom diskuterades situationen mellan Ryssland och länderna i Europa och hur dessa ser på sanktioner.

Föreläsningen var en del i en serie föreläsningar inför EU-valet den 25 maj. Den sista föreläsningen innan valet hålls på stadsbiblioteket måndagen den 19 maj då Marcus Bornlid, kandidat i statsvetenskap vid universitetet i Lund, talar under temat ”Vad är ett Europapalamentsval”

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser