Annons

Utflykt till det Grönländska Köpenhamn

Föreningen Norden i Landskrona besökte nyligen kommunens vänort Glostrup.
– Det grönländska paret Karen och Jens tog emot oss och visade sin utställning om ”Det moderne Grønland” på Avedøre Bibliotek
, meddelar Per Månsson.
– Karen berättade mycket personligt om alla föremål och bilder som vi fick se på utställningen. Jens visade oss sina egenhändigt skapade grönländska smycken. Vi blev bjudna på grönländsk soppa och kaka. Vår utflykt fortsatte sedan till Grønlands Repræsentation på Nordatlantisk Brygge där vi togs emot av en grönländsk tjänsteman som berättade om Grönland av idag. Vi fick möjlighet att ställa många frågor vilka besvarades på ett kunnigt och trevlig sätt.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser