Annons

Nya singlar av Landskronaband

Skivpressarna går värma och i dagarna har vi kunnat lyssna på nytt material från så vitt skilda band som Prebens Pågar och The Bristles.  ”Revolution of the Rich” med The Bristles släpptes den 1 maj. I ett kortfattat pressmeddelande skriver bandet:
– Första maj är arbetarrörelsens internationella högtidsdag. Det är nu vi minns fallna kamrater, och blickar framåt, så att inte deras uppoffringar ska ha varit förgäves.

Idag släpper Prebens Pågar en ny singeln – Du Knockar Mig Igen.
Prebens Pågar från Helsingborg/Landskrona är ett av de ”icke-professionella banden” som gjort flest liveframträdanden runt om i södra Sverige sen i början på 90-talet. Med ett snitt på 50-70 spelningar om året och med återkommande spelningar på festivaler och stadsfester är de ett av Skånes mest populära band.  Förra året släppte Prebens Pågar singlarna ”Hålla Balansen” och ”Här Kommer Sommaren Igen” som båda har spelats en del i radio och nu återstår och se om  ”Du Knockar Mig Igen” blir en ”sommarplåga”.
Bandets fans kan också se framemot fler nya låtar som kommer att släppas under 2014.

Annons
 

Båda låtarna har vi nu lagt till i vår LANDSKRONA-lista på Spotify.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser