Annons

Deltävling i This Is Talent i Landskrona

Sektionen Fritid i Landskrona stad anordnar en deltävling i ”This is talent” tillsammans med ungdomar i Landskrona. Talangtävlingen hålls på Västervångsskolan fredagen den 9 maj mellan 20.00-23.00. Det är fri entré och fri ålder denna kväll, detta för att alla ska få en möjlighet att få en inblick i sektionen Fritids verksamhet. ”This is talent” är ett sätt att ge ungdomar chansen att få utlopp för sin kreativitet och skapar möjligheter för många unga att mötas och utvecklas inom olika scenkonstformer. Bakgrunden till projektet är att ungdomar i olika städer sällan träffas och att denna brist på möten och dialog kan leda till okunskap som i många fall föder oriktiga fördomar om andra. – Projektidén, som drivs av Media Avenue i Malmö, är att musik och kultur är något som förenar folk. Musik påverkar oss, det spelar ingen roll varifrån man kommer eller var man befinner sig. Musik och kultur är universella språk som kan bryta igenom murar och ta sig över de barriärer som placerar oss människor i olika fack, säger Glenny Evander, Musik/Dans koordinator på sektionen Fritid i Landskrona stad. Deltävlingar kommer att hållas i Landskrona, Ystad, Lund, Malmö & Lomma. Finalstad är Malmö.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser