Annons

Medaljregn för LTA trots generationsskifte

Tio medaljer blev resultatet när Landskrona Taekwondo Akademi ställde upp på Malmö Open i helgen. Tävlingen är Sveriges största endagsarrangemang som i år hade 476 startande med klubbar från hela norden och norra Europa.
– Vi hade totalt ett tjugotal tävlande och för flera av dem var det första gången de tävlande så att hälften tog medalj får ses som ett godkänt resultat. Normalt brukar vi ta full pott men vi har haft ett generationsskifte bland våra tävlande så det kommer att ta ett par år att bygga upp denna truppen. Men det ser lovande ut inför framtiden, alla kämpade väl även de som inte lyckades ta några medaljer, säger Johan Berg för LTA.

GULD
Samira Daglawy
Melissa Tairovska

Annons
 

SILVER
Kanokphon ”Lot” Wariwong
Nathakan ”Ebb” Pharlaprhon
Livisa Alden

BRONS
Gun Kemathat
Ilija Veselinovic
Hadi Abdul-Fattah
Rasmus
Adem Krasnic´

Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser