Annons

Halvorsen eller Alin på bänken mot Degerfors

BoIS kunde fått en bättre start på säsongen. Två förluster och två oavgjorda i de inledande fyra matcherna är inget som lyfter. Dessutom står laget inför ännu en match då man tvingas ta till drastiska åtgärder eftersom förstamålvakt Niclas Uddenäs är avstängd efter att han blivit utvisad senast. Att Amr Kadourra kommer att stå mot Degerfors på bortaplan den 7 maj är tämligen klart. Frågan är dock vem som kommer att sitta på bänken.
– Bill Halvorsen har kontrakt med BoIS och han kan bli aktuell. Men vi har även en mycket lovande juniormålvakt som heter Kevin Alin. Jag får se längre fram vem av de båda jag tar ut, säger BoIS tränare Jörgen Pettersson.

Han inser att läget är prekärt men hoppas att det vänder snart.
– I tre av matcherna har vi spelat en större del med tio man och det är naturligtvis svårt. Killarna kämpar dock hårt, såväl på träningar som matcher, säger han.
– Ett bottennapp hade vi och det var mot Husqvarna. Dessutom var vi fyra sekunder från en seger senast mot Varberg men oturen grinade oss i ansiktet.

Annons
 

Enligt Jörgen Pettersson är det bara att gilla läget och kämpa vidare.
– Det är fortfarande en hel vecka till nästa match och det är bra. Vi har en del småskavanker i truppen så de flesta hinner nog bli kurranta. Fredrik Karlsson är dock borta hela säsongen och Jesper Lernesjö råkade ut för en fraktur för ett par veckor sedan och kommer att vara borta ett par månader. Alexander Tkacz dras med en irriterande ischiasnerv och är inte heller aktuell inom det närmaste.

Mårten Nordbeck och Daniel Jarl närmar sig dock spel.
– De har börjat träna med boll nu och om allt går som det ska så kommer nog Mårten att vara klar för spel mot Degerfors men för Jarl tar det nog lite längre tid, säger Jörgen Pettersson och avslutar.
– Nu kör vi vidare och tränar som vanligt och försöker att blicka framåt. Får vi 90 minuter med fullt manskap och rätt inställning hos alla så kommer den första trepoängaren när som helst.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser