Annons

Spadtag på Öster följs av våfflor och musik

Imorgon onsdag, klockan 10.00 tas det första symboliska spadtaget vid hotell Chaplin, korsningen Östergatan/Brockgatan i den upprustning av stadsdelen centrum/Öster som fastighetsägare och Landskrona stadsutvecklingsbolag initierat. På plats är Susanne Öström, stadsdirektör, Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande, Niklas Karlsson, kommunalråd, Peter Billqvist, vd för Paulssons fastigheter, Kenneth Håkansson, ordförande Landskrona stadsutveckling, Michael Jönsson, vd för HSB Landskrona, Helena Fremle, vd för Landskronahem, Christian Alexandersson, vd för Landskrona stadsutveckling samt Fredrik Morän från byggbolaget Mesta att närvara. Förutom spadtaget så bjuds det på våfflor, dryck och sång för att sjunga in våren med Annette Kumerle Lindwall ackompanjerad av Dario Kumerle.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser