Annons

Nicke Borg uppträder på Pumphuset

Under våren kommer Nicke Borg, frontmannen, sångaren och låtskrivaren ifrån legendariska Backyard Babies, att släppa nytt material på svenska och sedan turnera med en avskalad akustisk sättning med trummor, piano och akustiska gitarrer. Den 7 juni kommer han till Pumphuset i Borstahusen.
– Det är tack vår egen ”råkkenrållkock” Fredric CD Christainsson som detta har blivit möjligt, säger Niclas Lundblad, en av delägaran på Pumphuset.
– Publiken kan förvänta sig ett brett och gediget låtmaterial som spänner över en 25 års period. Nicke Borg har återvänt till sina rötter. Soloprojektet Homeland inspireras av musik som Johnny Cash, Rancid, The Rolling Stones, Guns N’ Roses och Social Distortion. 2013 släpptes det grammisnominerade albumet Ruins of a Riot.

Att komma in kostar 150 kronor och förköpsbiljetter börjar säljas via Pumphuset den 13 maj.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser