Annons

Ny chef för grundskolan klar

Ny verksamhetschef för grundskolan är utsedd för utbildningsförvaltningen i Landskrona stad. Valet föll på Caroline Ekstrand som kommer att fortsätta det utvecklingsarbete som påbörjats av nuvarande verksamhetschef, Pia Gagner som kommer att gå i pension.
– Jag är mycket nöjd med rekryteringsprocessen. Nu får vi en verksamhetschef som kan fortsatta utvecklingsarbetet, mot allt bättre elevresultat, säger Kjell Thoresson, tf förvaltningschef för utbildningsförvaltningen.

Caroline Ekstrand kommer närmast från AcadeMedia där hon arbetar som regionchef för PeterSvenskolan. Tidigare har hon arbetat med olika uppgifter inom skolans värld, bland annat undervisat på grundskolans samtliga stadier.
– Man måste brinna för det man gör, för man kan aldrig vara en bra ledare för att man vill vara chef utan man måste verkligen vara ödmjuk inför sitt uppdrag. I skolans värld måste man också se att man gör något gott och att man faktiskt är med och påverkar framtiden, säger Caroline Ekstrand som börjar sin anställning den 1 augusti.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser