Annons

BoIS tappade poäng i slutsekunderna

BoIS var mycket nära att ta årets första seger på lördagen då de mötte Varberg på bortaplan. Men i den sjätte övertidsminuten lyckades hemmalaget kvittera på nick.

Matchen var bara en dryg minut gammal när BoIS gjorde 1-0 genom Andrew Stadler som inte gjorde något misstag på en djupledsboll av Niclas Rönne. Men sedan var det mest Varberg för hela slanten. Och inte ljusnade det på horisonten när Niklas Uddenäs gjorde ner en motståndare med rött kort och straff till följd. Amr Kaddoura som ersatte den utvisade målvakten höll nollan vid straffen då denna slogs över.

Annons
 

Amr Kaddoura stod sedan för ett flertal räddningar i andra halvlek och var sånär på att bli stor matchhjälte. Men efter 96 spelade minuter kom den rättvisa kvitteringen i matchens sista ”spark”.
– Kämpaglöden som spelarna visade, den ska vi ta med oss. Vi kan titta varandra i ögonen och vara stolta över arbetsinsatsen, sa BoIS tränare Jörgen Pettersson efter matchen.

På klubbens hemsida uttrycker BoIS målskytt Andrew Stadler delade känslor.
– Ett steg framåt? Ja, jag antar det, men det känns som en förlust ärligt talat. Men det gäller att gå vidare och försöka vara positiv. Vi försvarade oss riktigt bra i dag, säger han.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser