Annons

4-4-2 ska ge första segern

BoIS har ännu inte lyckats ta någon trepoängare i årets Superetta. Endast en oavgjord på tre matcher har man fått ihop. Skador och röda kort har stört matcherna men tränare Jörgen Pettessson har oxckså konstaterat att Andrew Stadler varit för ensam på topp med få målchanser till följd. Därför kommer BoIS att ändra taktik inför lördagens bortamatch mot Varberg.
– Vi kommer förmodligen att spela med två man på topp. Andrew Stadler har varit för ensam och nu får han sällskap av Niclas Rönne, säger han på klubbens hemsida.

Noggrannhet, påpasslighet och jävlaranamma ska sedan ge BoIS segern om tränaren får som han vill.
– Vi tänker inte bjuda på något skönlir. Det vi främst siktar på är att inte göra några misstag och i stället hoppas att kunna utnyttja misstag från motståndaren. Men det betyder att vi måste göra en 100-procentig insats. Det krävs maxinsatser på alla fötter.Vi ska ta kampen och måste älska att jobba häcken av oss.

Annons
 

Jörgen Pettersson har aviserat följande startelva:
Niklas Uddenäs, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Johnny Lundberg, Enis Ahmetovic – William Kvist, Erik Andersson, Andreas Dahl, Paul Torres – Andrew Stadler, Niclas Rönne.
På bänken: Amr Kadourra, Rasmus Alm, Christoffer Tapper Holter, Kim Persson, Cimon Lydén.

Matchen som spelas på Påslkbergsvallen börjar klockan 16.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser