Annons

Pappersstrul försenar debut för Karim Sadat

Landskrona BoIS gjorde den 31 mars klart med Karim Sadat, 23 årig forward från Inter Allies FC, Ghana. Han befinner sig dock fortfarande kvar i sitt hemland. Anledningen är att handläggningen på Migrationsverket drar ut på tiden.
– Det rör sig om arbets- och uppehållstillstånd och vi kan inte påskynda processen. Men när väl papperna är klara så kommer det att gå fort, säger BoIS sportchef Patrik Johansson som dock inte vågar sätta upp några tidsramar.
– Vi kan konstatera att han inte kommer att kunna spela mot Varberg på lördag eftersom han är kvar i Ghana. Sen får vi se vad som händer nästa vecka. Klart är dock att han kommer hit fulltränad. Han kör på för fullt i Ghana och det är det rent taktiska som han måste sätta sig in i när han kommer.

Att han är välkommen råder det ingen tvekan om.
– I och med att Fredrik Karlsson skadade sig så fick vi hitta en akutlösning och då dök detta upp. Med tanke på hur säsongen har startat så kan han inte komma for nog, avslutar Patrik Johansson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser