Annons

Klädbytardag på museet

Dags för ny vårgarderob? På söndag är det dags för klädbytardag på Landskrona museum. Det går till så att man lämnar in kläder man själv tröttnat på och inte vill ha längre, men som någon annan kan tänkas ha glädje av. För varje plagg man lämnar in får man byta till sig ett nytt. Kanske kan du hitta en ny vårgarderob bland de kläder som andra lämnar in?
– Man får lämna in max 15 klädesplagg per person, det kan vara både dam och herr och/eller barnkläder. Gärna vår- och sommarkläder. Skor och väskor går också bra. Viktigt är att alla plagg ska vara hela och rena, annars tas de inte emot, säger Annelie Ingvarsson, antikvarie på Landskrona museum

Inlämning av kläder sker i filmsalen kl 13.00 – 13.30 och en halvtimme senare sker bytena under 45 minuter. Skulle det bli plagg över efter bytet skänks de till välgörenhet.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser