Annons

Avliden hittad utanför lasarettet

Någon minut över sju på tisdagsmorgonen hittades en avliden person utanför ambulansintaget till Landskrona Lasarett. De första uppgifterna som når Landskrona Direkt pekar mot att det inte föreligger något brott bakom dödsfallet.
– I nuläget misstänker vi inget brott men vi har spärrat av området och undersöker just nu vad som kan ha inträffat, säger Jimmy Modin, informatör på polisen i Malmö. Han vill dock inte i nuläget gå ut med mer information.
– Vårt underrättelsearbete har påbörjats och därför vill jag inte gå ut med någon mer information. Varken om det rör sig om en man eller en kvinna eller vilken ålder personen har.

Polisen vet dock vem den avlidne är.
– Vi har lyckats identifiera den avlidne. Mer information kommer senare, avslutar Jimmy Modin.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser