Annons

58 minnesgåvor delas ut

Varje år delar Landskrona stad ut minnesgåvor till de tjänstemän som arbetat inom staden i 25 år och de förtroendevalda som varit politiskt engagerade i staden i 20 år. Och imorgon onsdag är det dags för årets utdelning som äger rum i samband med en middag på Citadellet. Totalt är det 57 tjänstemän och en politiker som mottar en minnesgåva.

Minnesgåvorna delas ut av kommunfullmäktiges ordförande Lennart Söderberg.
– Detta är för mig en av årets absolut viktigaste dagar. Vi uppmärksammar våra medarbetare för deras insatser och delar även ut stadens hedersmedalj, det är ett av de trevligaste uppdragen jag har, säger Lennart Söderberg.

Annons
 

Den förtroendevalda som uppnått 20 kvalifikationsår och som får en minnesgåva är moderaten Björn O Persson.
Följande kommunanställda har under 2013 uppnått en tjänstetid om minst 25 år: Leif Carlsson, Marie Notsten, Diana Svensson, Malin Stevenson, Yvonne Liljekvist, Anne Björkman, Ann Larsen, Pia Svensson, Lena Persson, Britt-Louise Kilcewskis, Annika Nilsson, Carina Tygård, Pia Nilsson, Marie Andersson, Mecide Özer, Jeanette Olsson, Britt Lindqvist, Annelie Tilly, Ann-Louise Hansson, Katarina Nilsson, Kristina Cronberg, Ingela Hansson, Marie Bernmarker, Annika Wall, Pernilla Mårtensson, Jeanette Jeppsson, Annica Petersson, Pia Sjögren Nielsen, Janette Olsson, Mikael Brokopp, Claes-Göran Jagenrot, Eva Britt Weberg, Bo Boberg, Lisbeth Lövström, Jörgen Marks, Henry Nilsson, Monica Borgman, Gerd Bergman, Ann-Christin Jönsson, Birgitta Hansson Holmberg, Regina Berkani, Susanne Holmberg, Pia Kronkvist, Ingrid Wendestam, Gunilla Andersson, Jenny Englund, Lars Westerlund, Cecilia Persson, Irene Klinteberg, Jan-Inge Jörnmo, Margareta Olsson, Gunilla Fröberg, Eva Jeppsson Persson, Karin Malmström, Susanne Gudinge, Marie Strömblad och Maria Vikander.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser