Annons

Wormopojkar till Stockholmscup

I påsk far IK Wormo´s P02 lag på kvastar likt häxor, till huvudstaden för att rulla bollar istället för ägg.

14 spelare av den totalt 28 man starka trupp som IK Wormo P02 har åker till Stockholm efter att ha blivit inbjudna som enda skånska lag till Boo ff´s Boys inventation cup.

Annons
 

Wormos P02 lag består av killar ifrån sex olika skolor i Landskrona vilket gör att man verkligen kan se hur det byggs broar mellan barnen, man känner alltid någon från en annan skola något som till viss del kan förebygga problem när de blir äldre, precis vad idrotten handlar om.

BIC 2014 är en 9-manna inbjudningscup där IK Wormo är ett av 16 lag. Motståndet kommer bl.a. bestå av FC Köln (tyskland), FC Honka (Finnland), IFK Göteborg, Hammarby FF, IF Brommapojkarna, Djurgården IF, AIK, Örebro SK m.fl.

Detta kommer att bli en väldigt fin upplevelse för killarna, de flesta har inte ens varit i Stockholm tidigare och dessutom få möta de bästa i sin ålder är stort. Vi kommer att ta med oss mycket erfarenheter tillbaka till Landskrona.

Nu blev det inte kvastar utan Landskrona BoIS lånar ut sina bussar till oss. Vi vill även passa på att tacka alla som har hjälpt till så att denna resa blir av. 14 spelare representerar P02, IK Wormo, Landskrona och Skåne.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser