Annons

Ny förlust för BoIS

Efter tre matcher har BoIS fortfarande inte lyckats kamma hem någon trepoängare. När Syrianska gästade IP på skärtorsdagen kunde de ta en rättvis seger med 3-2 inför 1491 åskådare som trotsade hällregnet.

BoIS hade märkvärdigt svårt att komma till avslut när de tog emot Syrianska på torsdagen. Gästerna tog ledningen efter 20 minuter. Det var efter ett inlägg från högerkanten som Nikola Grubjesic kunde bredsida in bollen bakom en chanslös Niklas Uddenäs. Fram till dess hade spelet mest handlat om slarv och felpass.
BoIS skulle dock kvittera innan paus. Det var Andreas Dahl som förvaltade en frispark på vänsterkanten som letade sig in i det närmsta krysset.
Med drygt fem minuter kvar kontrade Syrianska och Cheik Sarr fällde en motståndare med följd att han fick rött kort direkt.

Annons
 

I början av andra halvlek tändes dock hoppet för de randiga. Erik Andersson hittade Paul Torres med en genial passning. Torres drog en man och försökte placera bollen i Magnus Berglöfs vänstra hörn men målvakten fick fingrarna på bollen. Andrew Stadler var dock med på noterna och kunde stänka in returen.

Efter ledningsmålet verkade dock BoIS försöka dra sig tillbaka och följden blev därefter. Efter en knapp timmes spel halkade Enis Ahmetovic i det hala gräset vilket gjorde att Robert Massi enkelt kunde sno åt sig bollen, vända sig om och helt ren placera bollen i mål. Och som att det inte var nog så gjorde samma Massi 3-2 till Syrianska i minut 75.
I slutet gav BoIS tränare Jörgen Pettersson ordet till Johnny Lundberg att bege sig upp i anfallet men trots en skaplig press så lyckades BoIS inte kvittera.
– Resultatet är inte mycket att säga om även om vi hade kunnat kvittera. Det är bara att gratulera Syrianska till segern, var Jörgen Petterssons kommentar efter matchen.


Andreas Dahl har just gjort BoIS första mål för säsongen på hemmaplan.
Foto: Ulf Bjarke, Landskronafoto


Surprise Ralani hade inte någon av sina bättre dagar.
Foto: Ulf Bjarke, Landskronafoto


Paul Torres låg bakom BoIS ledningsmål men det räckte inte.
Foto: Ulf Bjarke, Landskronafoto


BoIS tränare Jörgen Pettersson har all anledning att se orolig ut. En poäng på tre matcher är vad hans manskap lyckats få ihop.
Foto: Ulf Bjarke, Landskronafoto

Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser