Annons

Aggressivt BoIS ska ta första trepoängaren

I sin andra hemmamatch för säsongen tar BoIS emot Syrianska och lagets tränare Jörgen Pettersson hoppas på att få se ett mer aggressivt lag som förhoppningsvis ska inbringa årets första trepoängare.
– Vi ska ta med oss den andra halvleken mot Ljungskile, som jag tror har gett oss självförtroende. Samtidigt möter vi ett lag med stukat självförtroende och det ska vi utnyttja genom att vara aggressiva i vårt spel, säger BoIS-tränaren Jörgen Pettersson på klubbens hemsida.

Noterbart inför matchen som börjar klockan 19.20 är att Erik Andersson startar på bänken och ersätts av Niclas Rönne som var avstängd förra matchen. Dessutom går William Kvist in från start istället för Rasmus Alm som fick börja mot Ljungskile.

Annons
 

Här följer de som ska göra jobbet från start. Niklas Uddenäs, Martin Rudolfsson, Johnny Lundberg, Cheikh Sarr, Enis Ahmetovic, William Kvist, Paul Torres, Andreas Dahl, Niclas Rönne, Surprise Ralani och Andrew Stadler. Avbytare är Amr Kadourra, Philip Andersson, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, Christoffer Tapper Holter, Robin Hofsö, Erik Andersson samt 19:e man Cimon Lydén.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser