Annons

Ungdomsavslutning i Falcons

På fredagskvällen hade Landskrona Falcons ungdomsavslutning på Folkets Hus i Landskrona. Samtliga ungdomslag var närvarande och ett stort antal stolta föräldrar hade nappat på inbjudan att följa med på avslutningen, vilket betydde att över 300 personer hade samlats denna ”Falconskväll”. Lagen bjöds på fredagsmys med läsk, chips och popcorn. Till härlig musik fick varje ungdomslag gå upp på scen, se på ett bildspel över lagets säsong och motta plaketter av Rickard Jacobsson (Falcons lagkapten) och Carl Nilsson (SSL-spelare i FCH). Det delades även ut flitpriser till ungdomar som uppvisat en hög träningsnärvaro samt kometpriser till ungdomar som visat på en fin utveckling under året och tagit stora steg framåt i sitt innebandykunnande.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser