Annons

”Snickar-Matte” gästar byggvarufirma

Mats ”Snickar-Matte”, Karlsson är inte bara en favorit hos damerna. Även i byggbranschen är han en populär gäst och onsdagen den 23 april är han på XL-Bygg och ger tips och råd till de som har bygge som profession.
– Matte, som arbetar tillsammans med XL-Bygg sedan flera år, kommer tidigt i kontakt med nyheter på produkt- och materialsidan genom sitt engagemang i TV4:s Bygglov. Det gör att han vet hur produkterna fungerar, ska användas och han kan ge byggarna tips som de kan använda i sina jobb, säger Erik Öhlin, marknadschef på XL-BYGG och ansvarig för kampanjen.

Det är tredje året Sverigeturnén ”Cirkus Karlsson” genomförs.
– Syftet med turnén är att hjälpa byggarna på orten att utveckla sina kunskaper för att helt enkelt bli bättre byggare. Vi visar upp de senaste materialen och produktnyheterna för att de ska kunna uppdatera sig på det senaste och ha möjlighet att ställa frågor till experter på olika aktuella områden, avslutar Erik Öhlin,

Annons
 

Matte Karlssons vässade Porsche 997 GT3RS finns med under turnén och för besökande byggare finns möjlighet till en provrunda.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser