Annons

Inga oklarheter kring hyresuppsägning enligt Paulssons vd

I en tidigare artikel ifrågasätter de nuvarande ägarna av Biohuset Maxim den uppsägning av lokaler som de fått från Paulssons Fastigheter och som börjar gälla från och med kommande månadsskifte. Enligt fastighetsägarens vd Peter Billquist råder det dock ingen tvekan om att kontraktet är uppsagt.
– Först och främst så var det kontrakt han hade tidsbestämt till den siste april, utan något inlägg om förlängning. Dessutom ringde Max Klintman till mig och sade upp kontraktet och då skickade vi honom uppsägningen skriftligt, säger Peter Billquist efter att han läst den tidigare artikeln.

Att det blev just svensk Bio och inte Eurostar som fick hyreskontraktet till lokalen är inte heller något märkligt enligt Peter Billquist.
– När Max Klintman hörde av sig till oss och sade att han sålt bion så hörde han av sig till oss och då bad vi honom meddela Eurostar att de skulle höra av sig. Och det gjorde dom redan någon dag senare. Vi klargjorde dock att det fanns flera parter som vi talade med. Och att vi tillslut fastnade för Svensk Bio berodde på att vi tror att de var det bästa alternativet för biolivet i Landskrona.

Annons
 

I övrigt har Peter Billquist inte mycket att tillägga.
– Om Max Klintman vill driva detta i media eller annan form så får det står för honom. Jag lägger detta bakom mig och sedan får våra advokater svara på kommande frågor, avslutar han.

Läs även:

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser