Annons

Surprise klar för spel till hemmapremiären

Ikväll klockan 19.00 är det dags för hemmapremiär på den nya gräsmattan för BoIS. Ett flertal spelare var skadade och sjuka inför förra veckans bortapremiär då de randiga föll mot Husqvarna men glädjande ur BoIS-ögon är att ett par nyckelspelare är tillbaka. Det är Surprise Ralani och Erik Andersson som är redo för spel.
På frånvarolistan står sedan tidigare Fredrik Karlsson och Alexander Tkacz samt Niklas Rönne (avstängd), Daniel Jarl (ljumske) och Mårten Nordbeck (ljumske).

Följande spelare är uttagna till kvällens match: Niklas Uddenäs, Amr Kadourra, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Johnny Lundberg, Cheikh Sarr, Enis Ahmetovic, Cimon Lydén, Andreas Dahl, Paul Torres, William Kvist, Surprise Ralani, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, Christoffer Tapper Holter, Kim Persson, Erik Andersson, Andrew Stadler, Robin Hofsö.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser