Annons

Silver och guld till Landskronagymnaster

I helgen avgjordes Vårpokalen i rytmisk gymnastik i Staffanstorp. Vårpokalen är en tävling endast för trupper och Duo / Trios. Landskrona Kvinnliga GF var representerade av sin mycket unga ungdomstrupp och sin mer etablerade Duo i form med Emma Sandell och Erika Gustafsson. De små flickorna tävlade först och lyckades i sitt taktfasta fristående till tonerna av “Mästerkatten i stövlar” köra så bra att det blev en silvermedalj med hem till Landskrona. Ungdomstruppen består av Emma Nilsson, Emma Jönsson, Lucia Modeer, Tuva Henckel, Astrid Kristensson Nilsson, Alma Månsson och “truppchef” Celine Vergara. Emma Sandell och Erika Gustafsson som är väl etablerade i Duo och tog silver vid Nordiska Mästerskapen för en tid sedan gjorde två fina insatser med sitt bollprogram och fick fina poäng. Guldmedalj med hem till prishyllan för de duktiga gymnasterna. Som tränare för dagen fungerade Emma Lindahl och Olivia Kristensson Nilsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser