Annons

Moderaternas ordförande söker praktikplats

Moderaterna i Landskronas nya förstanamn på fullmäktigelistan och ordförande Erik Raita kommer fram till valet praktisera ute på olika arbetsplatser runt om i Landskrona för att skaffa sig större erfarenhet om landskronabornas verklighet och vad som kan ge fler jobb i Landskrona.
– Jag har tagit kontakt med en rad olika arbetsplatser för att under en dag praktisera ute på arbetsplatsen och därmed skapa mig en tydligare bild både om vad de gör, hur de arbetar och hur fler jobb kan skapas i Landskrona, säger Erik Raita.

Arbetsplatserna ska spegla många olika delar av Landskrona och därför har Erik Raita valt att även fråga allmänheten om tips på vilka arbetsplatser han ska besöka.
– Förskolan, äldreomsorgen och räddningstjänsten kändes som självklara val för mig. Aspirerar jag på att leda den här staden måste jag också ha förståelse för alla de anställda inom Landskrona stads verklighet. Dock vill jag också ha hela bilden av arbetsmarknaden i Landskrona. Därför ber jag nu om hjälp att hitta fler arbetsplatser. Jag hoppas på att göra minst 20 praktiker innan valet och blir glad och tacksam för alla idéer, avslutar Erik Raita.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser