Annons

Seger i sista hemmamatchen för Nordkap

Det blev seger även i sista hemmamatchen för Bowlingklubben Nordkap när Thule F från Malmö gästade. Nordkap tog kommandot direkt med 4-1 i första serien men Thule kom tillbaka i den andra där siffrorna skrevs till 2-3.

Efter den tredje serien trodde nog alla att segern var klar när Nordkaparna tog den med 4-1 men efter mycket bra spel av Thule i sista serien så kom inte avgörandet förens i de sista rutorna och det höll på att bli en ”kryssmatch”. Men Nordkap knöt ihop segern trots press så visade Landskronalaget på mycket bra styrka och det blev 4-1 även i sista.

Annons
 

Totalt blev det 14-6 och med siffrorna 5940-5614:
Roger Åberg blev bäst på fina 824 följd av Thomas Johansson på 816, fina siffror även på Leif Johnsson 790, Roland Nilsson 758, Ingela Meckenhäuser 753, Christer Nilsson 733 och Karl Meckenhäuser 709.

Nu väntar dubbelmatch borta i Malmö i den sista omgången innan slutspelet. Där står serietvåan Wabo BK och Scania för motståndet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser