Annons

Paulssons VD lovar fortsatt bio

Frågetecknen kring bions framtid har varit många den senaste tiden. Ett av dessa rätades ut av Peter Billquist, VD för Paulssons Fastigheter vilka äger huset som inhyser bion, som i samband med LandskronaGalan i fredags klargjorde att Landskrona skulle ha en bio även i framtiden.

Får man tro Peter Billquist så kommer en ny ägare till månadsskiftet. Vem som kommer att driva bion återstår dock att se.
– Vi förhandlar med flera parter. Mer än så kan jag inte säga förutom att en ny ägare ska vara klar den 1 maj, säger han.

Annons
 

Vem som skriver kontrakt med Paulssons avgör också om det blir ombyggnad direkt eller om det kommer längre fram i tiden.
– Skulle vår nya hyresgäst vilja sätta spaden i marken direkt så är vi beredda att göra det. Men det är inget som är viktigt i sig. Vi vill skriva kontrakt med någon som är beredd att driva bio i Landskrona på lång sikt. Det är prio ett, säger Peter Billquist.
– När vi fått klart med en ny hyresgäst så kommer den förste vi kontaktar att vara de nuvarande ägarna. De har gjort ett fantastiskt jobb den tid de har varit här och hållit biolivet levande i Landskrona och för det lyfter jag på hatten.

När Landskrona Direkt når en av Biohuset Maxims nuvarande ägare Max Klintman meddelar han att han inte vill uttala sig förrän allt är klart.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser