Annons

BoIS föll i premiären

BoIS åkte på en rejäl förlust i årets Superettapremiär mot Husqvarna. Hemmalaget vann med 3-1 efter att det stått 2-1 i paus. Förutom förlusten lyckades Niclas Rönne dra på sig två gula kort på en knapp halvlek och blev därför utvisad. BoIS mål gjordes av Rasmus Alm.

Trots ett massivt stöd från ett par hundra tillresta supportrar lyckades BoIS inte vinna superettanpremiären mot nykomlingarna Husqvarna FF. Eländet började ganska omgående då HFF:s nyförvärv från Örebro Tobias Nilsson satte 1-0 snyggt på frispark bakom en chanslös Niklas Uddenäs. Efter 25 minuter kom kalldusch nummer två då Thomas Hansson gjordes ner i straffområdet med straff som följd. En straff som Robin Cederberg enkelt placerade i mål.
Fem minuter senare tändes dock det randiga hoppet då Rasmus Alm enkelt kunde reducera till 2-1 efter att HFF-målvakten missbedömt en boll och det var ett BoIS på frammarsch som gick till pausvila.

Annons
 

Det visade sig dock att Husqvarna behärskade konsten att bevaka resultat. De hade skaplig kontroll på händelserna och kunde också göra 3-1 genom Dragan Kapcevic med 10 minuter kvar av matchen.
BoIS skapade i och för sig några lägen men bollen ville inte in i mål. Istället fick Niclas Rönne, som byttes in efter paus, se det gula kortet vid två tillfällen och visades av planen i slutminuterna.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser