Annons

UEM 2015 i tyngdlyftning till Landskrona

På torsdagen beslutade Europeiska Tyngdlyftningsförbundet (EWF) att tilldela Sverige och Landskrona U15/U17-EM 2015. Detta efter Landskrona Atletklubbs ordförande Patrik Helgessons presentation av Sverige och Landskrona i synnerhet.

Patrik Helgesson är på plats i Tel-Aviv under EM och skall imorgon specialstudera öppningscermonin m.m. U15/U17-EM 2015 blir ett samarrangemang mellan förbundet, Landskrona AK och Landskrona Stad. Tävlingen kommer att gå av stapeln första veckan i augusti.
– De som såg tävlingarna i Landskrona 2006 (U-EM) och 2009 (J-EM) kommer att känna igen sig men nu höjer vi ribban ytterligare ett steg, meddelar ordföranden.

Annons
 

Redan nu är en organisationskommitté utsedd som leds av STFs tidigare ordförande Benny Johansson. Även nuvarande ordförande Eva Helgesson, STFs generalsekreterare Håkan Johansson, Patrik Helgesson, Bo Ekström (LAK) och representanter från Landskrona Stad ingår i kommittén.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser