Annons

Klart för gala!

Kristallkronorna hänger i taket och borden är klädda med vita dukar. Just nu pågår de sista förberedelserna i Idrottshallen inför fredagens LandskronaGala. Landskrona Direkt fick en pratstund med Annika Borgelin och Camilla Plate från CA Event som är med och arrangerar galan för sjunde året.
– Vi börjar kunna detta nu även om det alltid dyker upp nya problem. Men de är aldrig så stora att de inte går att lösa, säger Annika Borgelin. Samtidigt pågår repetitionerna för de dansare som ska vara med på galan.
– Och imorgon kommer alla artisterna och kör sina repor och soundcheckar. Sedan är det dags, säger Camilla Plate.
– Det kommer att bli en fullspäckad show som leds av Hasse Brontén. 12 prisutdelningar, humor, musik och glädje kommer att fylla Idrottshall på fredag, fortsätter hon och uppmanar de som vill gå att köpa biljetter på dagen imorgon.
– Galamiddagen är slutsåld, men det finns några biljetter kvar till läktarplats, dessa säljes på Team Sportia. Skulle det mot förmodan finnas några biljetter kvar efter klockan 18 imorgon fredag så säljs dom vid entrén med start 19.45. Men förra året hade vi inga kvar så det är inte värt att chansa.

Läs mer om festen på LandskronaGalan.se.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser