Annons

Street food och food trucks på Pumphuset

De många matlagningsprogrammen på TV har inneburit att allt fler svenskar intresserar sig för mat. På tisdag klockan 19.00 kan du i Pumphusets konsthall lyssna till Linda Hallberg, projektledare och pop-up restauratör, som reder ut begreppen street food och food trucks. Dessutom förklarar hon vad en matstylist egentligen pysslar med. Temat för föreläsningen är Sverige – det nya matlandet.
– Surdegsbak och korvstoppning har blivit vår nya hobby och sysselsättning. Vi syrar kål och kokar äppelmos och berättar sen om det i sociala medier. Vi lever i en tid där människor möts kring maten, där maten blivit ett betydande inslag i turismen och medfört ett nytt sätt att tänka kring entreprenörskap och företagande, säger Bodil Johansson på arrangerande Borstahusens mueiförening.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser