Annons

Föreläsning om Cabaret

Lars Walldow kommer till café Ruth Oscars på Landskrona stadsbibliotek och föreläser om musikalen Cabaret måndagen den 7 april, kl. 18.30.

Cabaret är en av de bästa och mest älskade musikalerna någonsin. En engagerande musikteater, en berättelse om organiserad ondska och politisk naivitet, som känns mera aktuell i dag än vid uruppförandet 1966 på Broadway.
I detta föredrag berättar Lars Walldow, som till vardags bland annat undervisar på musikal- och dansskolor, om verkets tillkomst, historia på världens scener och den högt uppskattade filmen från 1972 med Liza Minnelli. Det bjuds även på flera spännande och oväntade musikillustrationer som Lars Walldow hämtat ur sin enorma musiksamling.

Annons
 

Föreläsningen sker med anledning av att musikalen Cabaret spelas på Landskrona teater 16 och 17 april. Musikaluppsättningen är en samproduktion mellan Malmö Opera och Malmö Stadsteater.

Det är fri entré till föreläsningen. Ett begränsat antal biljetter delas ut på biblioteket och hos café Ruth Oscars. Föreläsningen är ett samarbete mellan ABF, Ruth Oscars och Landskrona stadsbibliotek.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser