Annons

Nya krögare på Seglarpaviljongen

Den senaste tiden har det tisslats och tasslats om att den klassiska restaurangen Seglarpaviljongen skulle säljas. Och idag, den 1 april är allt klart. Nya krögare från och med dags dato är Jonas Swärd och hans kamrat Mikael Schvili.
– Äntligen är allt klart. Och det är inte något aprilskämt. Nu har vi en hel del att göra. Alkoholtillstånden ska bli klara och en viss renovering måste till innan vi kan öppna. Om allt går som planerat så slår vi upp portarna i början av maj, säger Jonas Swärd, den av krögarna som kommer att tillbringa mest tid på restaurangen.

De båda nya ägarna har aldrig varit egna krögare förut men båda har jobbat inom restaurangbranschen. De har dessutom båda erfarenhet av att arbeta på Seglarpaviljongen.
– Vi jobbade båda två här då Poul W. Lorenzen ägde stället för några år sedan. Så vi är väl insatta i lokalerna och vi vet vad vid har gett oss in på, säger Jonas Swärd med ett leende.

Annons
 

De som kommer till den nyöppnade restaurangen i maj kommer att känna igen sig men en del nyheter kommer det också att bli. Vilka detta är håller dock krögaren för sig själv i dagsläget.
– Vi håller som bäst på att planera så allt är inte spikat. Därför väntar vi med att gå ut med några detaljer i dagsläget. Men jag varken tror eller hoppas att gästerna kommer att bli besvikna. Högst på vår önskelista just nu står en kanonsommar, avslutar den nya krögaren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser