Annons

Lisa Flinth (FP) tillbakavisar kritik

I en artikel publicerad tidigare idag gick Edona Sejdija Heta till angrepp mot Folkpartiet då hon påstod att hon hamnat på partiets vallista mot sin vilja. Från Folkpartiet är man dock förvånad över hennes agerande. – Edona kandiderade på eget initiativ i Folkpartiets provval som hölls i januari. Till provvalet har hon skickat in en bild på sig och en presentationstext om varför hon ville stå på Folkpartiets lista. Hon blev föreslagen av valberedningen till en plats på listan och vårt nomineringsmöte fastställde listan med Edona som en av kandidaterna, säger Lisa Flinth (FP), ordförande i kommunfullmäktiges valutskott. Edona Sejdija Heta riskerar inte heller att hamna på några av Folkpartiets valsedlar enligt Lisa Flinth. – När det förra veckan stod klart att Edona också kandiderar för ett annat parti fick hon besked om att hon inte kommer stå med på Folkpartiets valsedel, säger hon och avslutar. – Jag är förvånad över hur Edona uttrycker sig till Direkten men önskar henne lycka till i sitt framtida engagemang. Noterbart är att Edona Sejdija Heta fortfarande står kvar på den lista som Folkpartiet lade ut på sin hemsida den 17 mars.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser