Annons

Randig vinst i genrepet – Många supportrar till premiären

Ett par hundra var på plats i Häljarp för att se BoIS genrepa mot Kristianstad FF. De fick se en ganska slätstruken mållös första halvlek med få ljuspunkter. Daniel Jarl hade en nick utanför och Paul Torres fick inte sitt skott bra läge på mål. I andra halvlek lossnade spelet en del men det var gästerna som tog ledningen. Efter en timmes spel kunde Joel Nilsson göra 0-1. Tio minuter senare kom kvitteringen genom Andrew Stadler som alltså fortsätter att hålla krutet torrt. Med drygt fem minuter kvar av matchen hittade Rasmus Alm Dennis Olofsson som precis kommit in och han kunde ganska enkelt stöta in segermålet.

Trots segern var tränare Jörgen Pettersson inte helt nöjd.
– Rasmus (Alm) var pigg matchen igenom, liksom Stadler som löpte kopiöst. Men vi kommer inte alls upp i den nivå vi haft i tidigare matcher. Det var alldeles för många felbeslut och i början av matchen var det precis som att det var elektricitet i bollen. Nej, detta var den klart sämsta matchen i år. Det man vill ha i ett genrep är ju att få upp aggressiviteten, att ha en match i benen. Visst var vi aggressiva där ute, men jag fick dock ett par besked i dag, säger tränaren på BoIS hemsida.

Annons
 

På lördag gör ett nästintill helrenoverat BoIS seriepremiär borta mot nykomlingen Husqvarna. Landskrona BoIS arrangerar tillsammans med bland annat supportrarna Andreas Olsson och Torgny Andersen bussar till matchen.
– Jag och Andreas tyckte det var dags att satsa lite extra på att få med många landskroniter till premiären, säger Torgny Andersen som också börjat blogga i en Supporterblogg på Landskrona BoIS hemsida.
– Nu när BoIS satsat på ett i stort sett nytt lag, ny gräsmatta, ny ordförande och ny sportchef gäller det att vi supportrar visar att vi är där och stöttar.

Bussarna kommer att avgå från Kasernplan 10:30 och det är ett trevligt lördagsprogram man tagit fram. I dagsläget är två bussar fulla och man hoppas på minst tre fulla bussar. Sista anmälningsdag är på måndag.
– Det kommer att finnas bussar både för klackfolk och bussar där det inte är lika mycket sång på vägen upp, informerar Torgny Andersen.
– När vi kommer fram till Husqvarna är restaurangen Karlsson Salonger öppen enbart för BoISarna. Där kommer det att finnas specialerbjudande på mat och dryck, gamla BoIS-matcher på storbilds-TV och representanter för BoIS på plats. Förhoppningen är att nya sportchefen Patrik ”Pude” Johansson kan komma förbi för att berätta om sitt uppdrag.

Efter mat, dryck och randig uppladdning går bussarna vidare till premiärmatchen på Vapenvallen i Husqvarna. Inga bussplatser finns att köpa vid Kasernplan på avgångsdagen. Resan kostar 150 kronor och information om olika betalningsvägar finns på Landskrona BoIS hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser