Annons

Ny anfallare på gång till BoIS

Landskrona BoIS har febrilt arbetet för att skriva kontrakt med en ny anfallare och vad Landskrona Direkt erfar så återstår det enbart formaliteter. En källa till Direkten uppgav på torsdagsförmiddagen att det så återstår är visum eller uppehållstillstånd. Något namn kunde källan dock inte uppge.

BoIS sportchef Mats Aronsson har inte gått att nås i skrivande stund och föreningens nya ordförande Gabriel Munck befinner sig på skidsemester i Alperna och han uppger att han inte har de senaste uppgifterna och kan därför inte säga vem den nya spelare när.

Annons
 

Allt tyder dock på att klubben i dagarna kommer att knyta en utländsk anfallare till sig och frågan är om allt hinner bli kart så att vederbörande kan få visa upp sig på lördag då BoIS genrepar mot Kristianstad. Observera att matchen spelas i Häljarp med start klockan 14.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser