Annons

Feriepraktik: kultur!

2013 var första året ”Feriepraktik: kultur” genomfördes och resultatet blev Project Boulevard. Sju unga Landskronabor fick under tre veckor praktisera i tre veckor som professionella gatuartister. I år letar Kulturstöd Unga och Individ- och familjeförvaltningen efter nya kulturintresserade ungdomar.
– Är du intresserad av dans, teater, musik, sång, akrobatik, poesi eller något annat kulturuttryck? Är du född 1996, 1997 eller 1998 och boende i Landskrona? Då kanske feriepraktik: kultur är något för dig, säger Karolina Degerman, kulturutvecklare för barn och unga på Kulturstöd Unga, Fritid- och Kulturförvaltningen.

Praktiken vänder sig till personer som redan är aktiva kulturutövare. Syftet är att ge unga möjligheter att arbeta med kultur på offentliga platser under sommaren. Invånare och besökare i Landskrona kommer även att kunna ta del av spontankultur på gator och torg inom olika konstformer och konstarter.

Annons
 

Sista ansökningsdag är den 6/4. Ansökan sker via offentligajobb.se.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser