Annons

Tech 4 Event lyser upp gala

När Superior Challenge, känd som en av Europas största MMA-gala, arrangeras i Helsingborg för första gången svarar Tech 4 Event för de visuella upplevelserna. Tech 4 Event har framgångsrikt levererat kreativa tekniska lösningar till event och installation i 22 år. Och till Superior Challenge kommer det inte att sparas på krutet. Hela Arenan kommer iscensättas i ljud-, ljus- och bildeffekter på scenen, catwalken, i oktagonen och i hela hallen.
– Vårt uppdrag är att förstärka upplevelsen för publiken och det är vi duktiga på. Arenan får ett lyft när vi synkroniserar ljud, ljus och bild för att framhäva de tävlandes personlighet. Vi tycker det skall bli roligt och är stolta att få vara teknikpartner i detta stora event, säger Björn Carlsson på Tech 4 Event Hiway Event AB, som tillsammans med Helsingborg Arena arrangerar Superior Challenge, är fast beslutna att göra det till en riktig upplevelse.
– För oss var det viktigt att hitta en teknikpartner som förstod uppdraget, har erfarenhet av att göra stora produktioner och var villiga att ta i ordentligt. Att Tech 4 Event sedan tidigare har kännedom om Arenan var såklart ett stort plus när vi gjorde vårt urval. Nu ska vi bjuda på en show i Las Vegas-stil och det kommer att bli häftigt, lovar Hiway Events Glenn Stjernkvist.

Superior Challenge är en av världens främsta MMA organisationer och har arrangerat nio galor tidigare varav de senaste i Malmö Arena och Scandinavium. När galan äger rum den 3 maj är det första gången någonsin som en professionell kampsportsgala arrangeras i Helsingborg.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser