Annons

Falcons föll mot Oskarshamn – Tredje avgörande imorgon

Det blir en tredje och direkt avgörande match mellan Falcons innebandyherrar och Craftstaden Oskarshamn i play off 1 till allsvenskan. Detta står klart efter att Oskarshamn besegrat Falcons med hela 8-4 i Landskrona. Den tredje och avgörande matchen spelas imorgon söndag i Idrottshallen med start klockan 14.14.

Falcons innebandyherrar lyckades inte vinna sin andra raka match mot Oskarshamn i Idrottshallen på lördagen. De 641 åskådarna fick istället se ett rejält taggat Oskarshamn som satte gasen i botten direkt från start och efter drygt 16 minuter stod det 0-4 på resultattavlan. Falcons lyckades dock reducera två gånger om i första perioden men försprånget hann de inte ikapp. Andra perioden slutade 1-1 och när Falcons gjorde 4-5 i tredje periodens tredje minut hoppades Falconsfansen på en vändning. Det gick dock inte ens en minut innan de tillresta supportrarna till Oskarshamn fick jubla och där föll avgörandet. Gästerna gjorde sedan ytterliggare två mål innan matchen var slut.

Annons
 

Falcons tränare Patric Johansson ger sin syn på matchen.
– Vi är helt enkelt inte med från början av någon anledning. De möter oss högt upp i banan men det borde vi lösa. De var helt enkelt mer taggade än oss. Efter första halvlekt tycker jag att vi är det bättre laget men deras målvakt var oerhört duktigt, säger han.

Imorgon söndag faller dock avgörandet. Det står 1-1 i matcher och det laget som vinner imorgon får möta Åstorp/Kvidinge i Play off 2 till allsvenskan.
– Det är bara att köra hem nu och äta och sedan sova. Sen är det match imorgon. Killarna laddar upp på egen hand och de vet vad som väntas av dom imorgon. Då ska vi vara med från första sekund, avslutar tränaren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser