Annons

Marita Ulvskog till Landskrona

Den 25 maj ska svenska folket gå till valurnorna för att utse 20 ledamöter som ska representera Sverige i Europaparlamentet under fem år och på tisdag går startskottet för Socialdemokraternas EU-valrörelse i Skåne med att Marita Ulvskog gästar Landskrona.
– Det är exakt två månader kvar till valet och vi vet att många människor fortfarande ställer sig frågan om det är lönt att gå och rösta, skriver Ulrika Thulin, ombudsman för Socialdemokraterna i Landskrona i ett pressmeddelande.
– Under dagen träffar vi lärare, undersköterskor, förskolelärare, fackligt aktiva och många andra Landskronabor för att tala varför vi behöver ett rött Europa, säger hon vidare.

På förmiddagen står verksamhetsbesök på Albanoskolan samt arbetsplatsbesök på Silvergårdens kortis tillsammans med Kommunal på schemat och efter lunch väntar arbetsplatsbesök på Lundegårdens förskola. Besöket avslutas med dörrknackning på Väster, området runt Löpargatan och Segergatan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser