Annons

Falcons vill se fullsatt idrottshall på lördag

Falcons innebandyherrar är endast en seger från det sista och avgörande kvalet till en plats i nästa säsongs allsvenska. Och blir det som tränare Patric Johansson vill så kommer den segern på lördag då Craftstadens IBK Oskarshamn kommer till Idrottshallen.
– Vi lyckades besegra dom på straffar den gångna helgen och klockan 16.16 på lördag är det dags för returmöte. Seger då och vi är klara för play off 2, förklarar Patric Johansson och berättar att hur det än går så avgörs det i helgen.
– Skulle vi förlora så blir det en avgörande match på söndag.

Vid avancemang för Falcons väntar med största sannolikhet ett direkt avgörande play-off 2 mot seriesegrarna Åstorp/Kvidinge IBS.
– Rent logiskt så borde det ju bli vi två som gör upp om en plats till allsvenskan efter som vi var seriens bästa lag.

Annons
 

Patric Johansson har stora förhoppningar om att kunna mönstra sitt absolut bästa manskap på lördag.
– Vi hade ett par killar borta i förra helgens match men som det ser ut idag så ska alla vara hela och rena på lördag. Men det blir tufft. Oskarshamn är ett mycket bra innebandylag och vi kommer inte att få något gratis, säger tränaren och hoppas att Landskronaborna går man ur huse,
– Publikstödet betyder oerhört mycket för oss så vi vill ha fullt hus och för att inte riskera något så har vi beslutat att släppa förköpsbiljetter, avslutar Patric Johansson.

Mer information om biljettköp hittar du på Falcons hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser