Annons

Dunkade huvud genom skyltfönster – bad om ursäkt

En ung man i 20-årsåldern var ute på krogen i helgen och var på väg hem när han fick det dystra beskedet att hans flickvän gjort slut. I ren frustration dunkade han då huvudet rakt in i skyltfönstret till leksaksaffären på Eriksgatan där han befann sig när han tog emot beskedet.
Så kraftig blev smällen att det stora skyltfönstret gick i tusen bitar. Ångesten över det inträffade infann sig dock omedelbart och han stannade kvar på platsen till polisen kom.

På måndagen dök han upp i affären.
– Han kom för att be om ursäkt och sade att allt skulle betalas, säger Marie Persson som äger affären.
– Jag tyckte det var en fin gest han gjorde som kom hit. Faktum är att hans pappa kom igår och bad om ursäkt han också. Det är skönt med ärliga människor, säger leksakshandlaren som i dagarna kommer att få en helt ny ruta.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser