Annons

Randig seger inför läger

Bra försvarsarbete och en straff slagen av Erik Andersson låg bakom BoIS seger i en träningsmatch mot danska Lyngby i lördags. De hårda vindarna höll dock på att ställa till det då BoIS trupp inte kunde ta sig över Öresundsbron med sin buss. Istället fick de vända och köra norrut och ta sg över sundet via Helsingborg och Helsingör. Väl över gick det dock bra och matchen kunde komma ingång, dock något försenad. På söndagen begav sig sedan hela BoIS trupp, med undantag av Erik Andersson som åker med Sveriges U17-landslag till Holland för EM-kval, till Turkiet för en veckas träningsläger. Tanken är att man där ska slipa på finliret efter en försäsong som mest gått ut på fysisk träning. Därefter väntar genrep på hemmaplan mot Kristianstad FF den 29 mars.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser