Annons

Seminarium om ”Tjejer mot våld”

Lördagen 22 mars är det seminarium ”Tjejer mot våld” i Idrottshallen. Arrangör är Henka Dojo Jujitsu.
– Det är en dag där vi pratar om våldet i dagens samhälle, sexuella trakasserier och hur man gör för att ta sig ut ur en hotfull situation. Det kommer att bli en fullspäckad dag som kommer att ge varje tjej/kvinna lite extra råg i ryggen, säger Anita Enberg.
– Vi träffar tjejjouren och polisen som berättar sin syn om våldet idag. Behöver vi vara rädda? Vad gör man om man själv eller någon annan blir utsatt för våld? Vad säger lagen om självförsvar? Det blir filmvisning och vi bjuder på lättare förtäring. Vi kommer även att lotta ut en självförsvarskurs bland deltagare, fortsätter hon.

Det är dock inte första gången som Henka Dojo Jujitsu siktar in sig på tjejer och kvinnor.
– Vi hade något liknande för några år sedan som blev välbesökt och nu kände jag att jag ville göra det igen. Många har frågat när jag ska köra igång mina självförsvarskurser, så seminariet får bli startskottet för dessa.

Annons
 

Arrangemanget är helt utan kostnad och alla tjejer och kvinnor från 12 år och uppåt är välkomna.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser