Annons

Vinst och förlust för Nordkap i Malmö

Säsongens första förlust för bowlingklubben Nordkap kom tidigt på söndagsmorgonen i Malmö mot Pilgårdens BC. Siffrorna skrevs till 6-14 och slagningarna 5473-5788. Pilgården som satte klubbrekord blev för svåra på bortabanor för Landskronalaget. De två bästa i Nordkap var Thomas Johansson på 823 följd av Martin Naess på 736.

I den andra matchen på söndagen reste sig Nordkap med besked och körde över tabelljumbon BK ABeCe F med hela 17-3 och slagningarna 5707-5268. Bäst i denna match blev Leif Johnsson på 821 följd åter utav Martin Naess på 785.

Annons
 

Nästa match är på lördag klockan 10:40 på hemmabanorna i Curlahallen.

Noterbart är att Nordkap är klara för slutspel.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser