Annons

Spännande klassisk musik på församlingshemmet

Söndagen den 16 mars gästar Duo con Amore Landskrona och ger en konsert klockan 16 på Landskrona Församlingshem. Duon, med den spännande kombinationen oboe och harpa, bildades 2008 och har sedan dess lagt tonvikten på att utforska de olika klangvärldar som bildas i mötet mellan en stor konsertharpa och de tre oboeinstrumenten; den briljanta oboen, den beslöjade oboe d’amoren och det dunkla engelska hornet.

Den svenska oboisten Britta Holger har studerat vid Guildhall School of Music and Drama i London och den amerikanska harpisten Gloria Joyce Burt är utbildad vid Sorbonne i Paris. Duons repertoar innehåller amerikansk, svensk och keltisk folkmusik från medeltid till nutid, barockmusik av bl.a. Roman och impressionistiska tonsättare som Debussy och Ravel. Den röda tråd som binder ihop programmet är duons föresats att förmedla de starka känslor som finns inneboende i den musik som framförs.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser