Annons

Oförändrat i toppen av Vänsterpartiet

I måndags hade Landskrona Vänsterparti årsmöte där en ny styrelse valdes samt kommunfullmäktigelista för valet 2014 antogs. Till Landskrona Vänsterpartis styrelse valdes Magne Jönsson till ordförande, Filiz Sari, Nadja Leinonen och Daniel Ekelund till ordinarie ledamöter och Szymon Andersson till ersättare.

Kommunfullmäktigelistan för vänsterpartiet Landskrona till kommunfullmäktigevalet 2014 blev följande:

Annons
 

1. Henning Süssner Rubin
2. Christine Lenander
3. Nadja Leinonen
4. Ray Grönlund
5. Mohamad Abdulkarim
6. Ana Rubin
7. Daniel Ekelund
8. Filiz Sari
9. Pascal Poulsen.
10. Jessica Gartsjö
11. Szymon Andersen
12. Jelica Pejkic
13. Magne Jönsson
14. Tina Orrling
15. Lars Brunius
16. Camilla Lindholm
17. Lennart Jönsson

– Vår kommunfullmäktigelista visar på den bredd av olika erfarenheter och kunskaper som finns inom Vänsterpartiet Landskrona. Det är vår fasta övertygelse att vi med denna mångfald ska kunna göra en riktig bra valrörelse för ett tryggt, rättvist och solidariskt Landskrona, säger Magne Jönsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser