Annons

Musikaliskt fyrverkeri på Landskrona teater

På lördag klockan16.00 arrangerar Kulturskolan i Landskrona sitt traditionsenliga Scendrag på teatern. På scen får publiken möta skolans musikelever som visar upp sitt kunnande. Under konsertens två avdelningar bjuds besökarna på en rejäl musikalisk resa.
– Det är femte gången vi arrangerar Scendrag. Precis som tidigare är ambitionen att visa upp den musikaliska bredd vi förfogar över, säger Peter Cemjack, producent på Kulturskolan.

Det är ett faktum att landets kultur- och musikskolor utgör grogrunden för det som av både ekonomer och beslutsfattare kallas det svenska musikundret. Det är på dessa institutioner som många unga utvecklar ett intresse som ibland blir livslångt. Vad kan man då förvänta sig av konserten på lördag?
– Det blir en spännande smältdegel av klassisk musik, visa, pop, rock, soul, och filmmusik. Bl.a. medverkar Marta Saelöen, lyrisk sångerska och en av Landskronas kulturstiprendiater 2013, David Pettersson Eklundh och Daniel Tomanek. På scen finns också det unga bandet Boys & Girl som blivit inbjudna att spela på årets Landskronagala. Det och massor av annat örongodis kommer publiken att få uppleva. Allt levererat av elever som har siktet inställt på framtiden, avslutar Cemjack

Annons
 

Biljetter bokas på telefon 0418 – 47 45 40.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser